На півдні ЗСУ збили «Алігатор», знищили три танки та дві самохідні гаубиці ворога

На півдні ЗСУ збили «Алігатор», знищили три танки та дві самохідні гаубиці ворога

Укрінформ
Ситуація на південнобузькому напрямку в операційній зоні "Південь" залишається напружено складною, але контролюється Силами оборони.

Про це повідомляє у Фейсбуці оперативне командування "Південь", передає Укрінформ.

"Наші підрозділи закріплюють тактичне положення, продовжують активні дії, створюючи умови для подальшого просування на різних ділянках фронту", - йдеться у повідомленні.

Суттєвих змін у стані, складі та положенні противника немає, але він не полишає спроб підтягування резервів та перегрупувань. Активно проводить повітряну розвідку.

Читайте також: ЗСУ завдали ударів по шістьох командних пунктах ворога

Два безпілотні літальні розвідники типу «Орлан-10» знищені протягом бойового дня в небі Херсонщини та ввечері над морем Одещини.

Протягом дня тривали ракетно-артилерійські, мінометні й танкові обстріли українських позицій. Ворог завдав шістьох авіаційних ударів.

Українські підрозділи протиповітряної оборони в Бериславському районі Херсонщини збили ворожий ударний гелікоптер Ка-52 - "Алігатор".

Читайте також: Данілов про загрозу з боку білорусі: Все, що нестиме нам небезпеку - знищимо

Українські ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 330 вогневих завдань. Уражень завдано по логістичних центрах та польових складах боєприпасів, скупченнях ворожих сил та засобів, вогневих позиціях противника.

За попередніми даними, знищені 10 рашистів, важка вогнеметна система «Сонцепьок», реактивна система залпового вогню «Град», дві самохідні великокаліберні гаубиці «Мста-С», три танки та дві бойові машини піхоти.

Як повідомляв Укрінформ, захисники України з 24 лютого по 30 вересня ліквідували близько 59 тисяч 80 російських військових, що на 500 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-