Резніков обговорив із главою Пентагону майбутній «Рамштайн-6»

Резніков обговорив із главою Пентагону майбутній «Рамштайн-6»

Укрінформ
Міністр оборони України Олексій Резніков в ході телефонної розмови зі своїм американським колегою Ллойдом Остіном, обговорив майбутнє засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн-6», яке заплановане на 12 жовтня.

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Твітері.

«Провів телефонну розмову з главою Пентагону. Обговорили оновлений стан справ з передової, Рамштайн-6, і шляхи посилення наших можливостей. Хороші новини будуть оголошені незабаром», - написав Резніков.

Він додав: міністр оборони Ллойд Остін підтвердив, що США не визнають псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях України.

«Українська армія продовжить використовувати зброю для деокупації своєї землі», - наголосив Резніков.

Читайте також: Деокупація територій та підсумки «Рамштайн-5»: Зеленський провів чергове засідання Ставки

Як повідомляв Укрінформ, Контактна група з питань оборони України, яку очолюють США, наступного разу зустрінеться 12 жовтня в Брюсселі, у переддень зустрічі міністрів оборони Альянсу, що запланована на 13 жовтня.

Попереднє, п’яте засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», відбулося на авіабазі «Рамштайн» у Німеччині 8 вересня. Тоді під час засідання сторони домовилися про подальшу активізацію програм підготовки українських військових.

Зустрічі у форматі «Рамштайн» започатковано з метою колективної підтримки України, щоб задовольнити оборонні потреби української армії в умовах протистояння російському вторгненню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-