рф не отримає нові території України, але доб'є свої інституції нормальної держави - Зеленський

рф не отримає нові території України, але доб'є свої інституції нормальної держави - Зеленський

Укрінформ
росія не отримає нову територію України. росія приєднає себе до катастрофи, яку вона принесла на окуповану територію нашої країни.

Відповідне звернення оприлюднено у Телеграм Офісу Президента, повідомляє Укрінформ.

"росія прирівнює себе до так званих "днр" і "лнр", остаточно доб'є інституції нормальної державності, які в росії ще залишалися.

Окупант заповнює могилами захоплену територію України та все більше могил – на території самої росії. Окупант влаштовує на захопленій території тортури – і заповнить тортурами всю територію росії. Тільки так працюватиме російська поліція, російські спецслужби. Закон у росії знищено. І ті, хто приніс усі ці смерті, знущання, зґвалтування з росії, внесуть їх до себе додому", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що окупант знищує всюди на захопленій території будь-які основи для життя – економіку, соціальну сферу, культуру. Ціною того, що одна людина в росії бажає продовжувати цю війну, буде те, що все російське суспільство залишається без звичайної економіки, без гідного життя і без поваги до будь-яких людських цінностей.

Читайте також: Ядерна зброя, розміщена у рф, небезпечна для неї самої – Данілов

"Це ще можна зупинити. Але, щоб це зупинити, доведеться зупинити того друга в росії, хто хоче війни більше, ніж життя. Вашого життя, громадяни росії", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України на 30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-