На півдні ЗСУ знищили станцію радіоелектронної розвідки і два склади боєприпасів ворога

На півдні ЗСУ знищили станцію радіоелектронної розвідки і два склади боєприпасів ворога

Відео
Укрінформ
На півдні України ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ відпрацювали 29 вересня 178 вогневих завдань по об’єктах ворога: ліквідували 14 загарбників та знищили станцію радіоелектронної розвідки противника і два склади боєприпасів.

Про це повідомляє у Телеграмі речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров, передає Укрінформ.

«Наші підрозділи ракетних військ та артилерії завдали ударів по районах зосередження живої сили та озброєння ворога, в тому числі по сформованій колоні в Новій Каховці та неподалік Голої Пристані. Знищено два склади боєприпасів в Генічеському та Скадовському районах. Завдано удару по пункту управління в Бериславському районі», - зазначив Назаров.

За його словами, виявлено також місце розгортання станції радіоелектронної розвідки противника і нанесено вогневе ураження по об’єкту.

Читайте також: Активна лінія фронту становить 850 кілометрів - Генштаб

Як уточнив полковник Назаров, усього виконано 178 вогневих завдань. Ворожа армія зменшилась на 14 рашистів. Решта втрат ворога дорозвідується.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого по 29 вересня ліквідували 58 580 російських військових, що на 430 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-