У кремлі запланували на завтра «приєднання» захоплених територій України

У кремлі запланували на завтра «приєднання» захоплених територій України

Укрінформ
У кремлі в п'ятницю, 30 вересня, мають намір підписати «договори» про так зване входження захоплених російськими військами українських територій до складу росії після інсценованих псевдореферендумів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс.

"У Великому кремлівському палаці в Георгіївській залі о 15:00 відбудеться церемонія підписання договорів про вступ до складу рф нових територій. Буде об'ємний виступ президента путіна на цьому заході", - сказав речник путіна Дмитро Пєсков.

За його словами, на полях "церемонії" путін поспілкується з ватажками л/днр», а також з ватажками-колаборантами захоплених територій Херсонської та Запорізької областей.

Пєсков додав, що сьогодні путін проведе нараду з членами радбезу рф.

Читайте також: Абсолютно очікуваний захід: Резніков оцінив рішення путіна оголосити «чмобілізацію»

За даними Reuters, на Красній площі в москві вже встановили сцену з гігантськими відеоекранами і рекламними щитами з написами «Донецк, Луганск, Запорожье, Херсон – Россия!».

Як повідомлялося, 20 вересня ватажки "л/днр" і колаборанти на захоплених росією територіях Херсонської та Запорізької областей оголосили "референдуми про приєднання до росії" та призначили їх на 23-27 вересня. Лідери західних країн уже заявили, що будь-які російські фіктивні референдуми в Україні будуть нелегітимними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-