Минулої ночі ворог знову атакував Миколаїв ракетами С-300

Минулої ночі ворог знову атакував Миколаїв ракетами С-300

Укрінформ
Минулої ночі російські загарбники знову атакували Миколаїв ракетами С-300.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«28 вересня, орієнтовно о 00:50, Миколаїв знову зазнав ракетних обстрілів, перередньо зенітно-ракетними системами С-300. Було нанесено удар по промисловій зоні. Попередньо без жертв та постраждалих», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що вчора, 27 вересня, о 12:55 ворог наносив артилерійські обстріли по аквазоні в м. Очаків.

Протягом минулої доби на території с. Парутине Куцурубської громади фіксувалися ворожі обстріли касетними снарядами по околицях населеного пункту.

Читайте також: ЗСУ збили всі іранські дрони-камікадзе, які ворог випустив по Миколаєву - Кім

У Баштанському районі під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Також за інформацією ОК «Південь», 27 вересня винищувачем Су-35 випущено ракету Х-31 по Березнегуватому. Силами протиповітряної оборони ворожий снаряд знищено в повітрі.

Крім того, 27 вересня близько 23:00 та 28 вересня близько 07:00 зафіксовано обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Також вчора о 10:00, з 14:00 до 15:00 та сьогодні, 28 вересня, о 04:30 зазнало обстрілів с. Широке Широківської громади. Влучання по відкритих територіях, дорожньому покриттю та сільгосппідприємству. Постраждалих немає.

Читайте також: У Повітряних силах назвали російські ракети, які збивати найважче

Як повідомлялося, вночі, 27 вересня, Миколаїв двічі зазнав масованих обстрілів з РСЗВ «Торнадо-С». Пошкоджено низку цивільних об’єктів в центрі міста, зокрема житлових будинків, магазинів та мережі водопроводу. Також сталося руйнування складського приміщення з подальшим горінням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-