Президент провів засідання Ставки щодо подальших дій з деокупації

Президент провів засідання Ставки щодо подальших дій з деокупації

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

“Учасники заслухали інформацію про оперативну обстановку на напрямках фронту. Були ухвалені рішення щодо активних дій Сил оборони з метою подальшої деокупації території України”, - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що на засіданні було проаналізовано стан забезпечення військ озброєнням і боєприпасами. Президент наголосив на важливості оперативного забезпечення високоточною зброєю та всім необхідним сил, які активно просуваються вперед.

Під час засідання учасники окремо зупинилися на питанні застосування ворогом нових типів озброєння та намітили плани протидії таким засобам.

Читайте також: Зеленський: російська мобілізація у Криму - ще один елемент геноцидної політики рф

У засіданні взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, міністри внутрішніх справ Денис Монастирський, закордонних справ Дмитро Кулеба, інфраструктури Олександр Кубраков, очільники силових відомств і правоохоронних органів, а також керівник Офісу Президента Андрій Єрмак і секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

У режимі відеозв’язку до засідання долучилися командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський, командувач військ Оперативного командування «Захід» Сергій Літвінов, командувач військ Оперативного командування «Південь» Андрій Ковальчук та голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-