Усі загарбники на нашій території будуть розбиті, якщо не втечуть - Президент

Усі загарбники на нашій території будуть розбиті, якщо не втечуть - Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевняє, Україна відповість на всі удари російської федерації, звільнить свою територію, включно з Херсоном, Луганщиною, Донеччиною і Кримом, а всі злочинці будуть притягнуті до відповідальності.

Про це він зазначив у вечірньому відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Ми відповімо агресору на всі удари – по Запоріжжю і Харкову, по Миколаєву, Нікополю, по Донбасу, по всіх наших містах і регіонах. Ми обовʼязково звільнимо всю нашу країну – від Херсона до Луганщини, від Криму, підкреслюю, до Донеччини", - сказав Зеленський.

Також Президент підкреслив, що кожен убивця і кат буде притягнутий до відповідальності за те, що накоїв проти українців.

Читайте також: Зеленський: Усі, хто заважають відновлювати радянський союз, для путіна - розхідний матеріал

"Героїзм, мужність наших воїнів, прагнення до незалежності та справедливості, яке об’єднало весь наш народ, не залишають жодних сумнівів, що Україна переможе. І що всі окупанти на нашій території обов’язково будуть розбиті. Якщо не втечуть. Авжеж, це правда", - зазначив глава держави.

Як повідомлялося, Україна наполягає на визнанні російської федерації світом, у тому числі США державою-спонсором тероризму.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-