У Маріуполі через детонацію снаряду сталася пожежа, поранені діти

У Маріуполі через детонацію снаряду сталася пожежа, поранені діти

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі через детонацію снаряду сталася пожежа, є поранені діти.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко і оприлюднив фотографію пожара у будівля школи.

«Маріуполь… (пожежа) в школі №45 через детонацію снаряду. Це трапилося, коли туди полізли діти. Діти поранені, їх стан не відомий. росія продовжує вбивати наших дітей. Така "якість" розмінування, бо їм байдуже на безпеку маріупольців. Вони не вважають їх за людей», - написав Андрющенко.

Читайте також: Маріупольців примушують голосувати на псевдореферендумі - ходять по квартирах з автоматами

Як повідомлялося, у Маріуполі замість гучно анонсованих загарбниками 16 шкіл 1 вересня відкрили п’ять. Місто наразі залишається наднебезпечним, бо міни лежать просто посеред вулиць, якими діти мають ходити в школу щодня. Самопроголошена "влада" запустила один шкільний автобус на декілька сотень дітей, тому постійно утворюється черга і тиснява.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване російськими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу.

Фото: Маріупольська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-