Дружина командира полку «Азов» просить пам'ятати про тих, хто досі у полоні

Дружина командира полку «Азов» просить пам'ятати про тих, хто досі у полоні

Укрінформ
Дружина командира полку "Азов" Катерина Прокопенко закликала пам’ятати про тих захисників Азовсталі, які лишаються в полоні, і продовжувати боротьбу за їх звільнення.

Про це вона сказала під час пресконференції, присвяченої звільненню 215 "азовців" в російського полону, передає Укрінформ.

«Я вірила і хочу, щоб інші жінки продовжували вірити. Наша боротьба за життя полонених ще не скінчилася. Багато жінок біля мене все ще чекають на своїх мужніх воїнів, вони борються і сподіваються, що вже скоро зможуть побачити своїх чоловіків, батьків, синів, братів. Перемога ще не остаточна. Ми чекаємо і боремося за всіх інших героїв», – заявила дружина Дениса Прокопенка.

Від імені родин повернених бійців Катерина подякувала за успішно проведену операцію Президенту Володимиру Зеленському, Головному управлінню розвідки, Офісу Президента, Міністерству закордонних справ та всім, хто брав участь у цій титанічній роботі.

Читайте також: З вежі Чернівецької ратуші прозвучала пісня «Азовсталь»

Як повідомлялося, 21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону понад 200 українських захисників. Серед них - п'ятьох командирів полку «Азов», які перебуватимуть у безпечних умовах у Туреччині. Натомість російській стороні повернули підозрюваного у державній зраді народного депутата Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Фото: Аліна Смутко/Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-