Єрмак анонсував велику нараду щодо реабілітації визволених з полону захисників

Єрмак анонсував велику нараду щодо реабілітації визволених з полону захисників

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський поставив задачу підготувати і представити йому на початку наступного тижня чіткий план заходів реабілітації і допомоги всім тим, хто повернувся з російського полону, тому у п’ятницю пройде щодо цього велика нарада за участю різних представників органів державної влади.

Про це під час брифінгу поінформував керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, передає кореспондент Укрінформу.

«Президент поставив задачу підготувати і представити йому на початку наступного тижня чіткий план щодо заходів реабілітації і допомоги всім, хто повернувся з полону рф. Тому завтра у нас відбудеться велика нарада, у тому числі, за участі омбудсмана і міністра соціальної політики та представників уряду, парламенту, і на початку наступного тижня ми будемо доповідати (щодо цього – ред.) Президенту», - сказав він.

Єрмак висловив думку, що цей чіткий план у подальшому з’явиться у публічному полі.

Читайте також: Буданов розповів про умови перебування в Туреччині звільнених із полону командирів «Азову»

«Бо правда така, що у попередні роки обміни дуже часто закінчувалися тим, що люди поверталися, але багато було питань, або які не вирішувалися, або вирішувалися дуже довго. Наразі цього не буде. Ми будемо дуже швидко працювати з усіма, з кожним, щоб вони дійсно отримали те, що вони заслуговують, від держави. Держава зобов’язана віддячити всім нашим героям», - переконаний Єрмак.

За словами керівника ОП, багато ще наших людей лишаються у російському полоні. Він запевнив, що ми не зупинимось, поки не повернемо всіх наших героїв, усіх наших громадян, які перебувають у полоні рф.

Читайте також: Багато звільнених з полону українських військових зазнали жорстоких тортур – ГУР

Як повідомлялося, 21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону більше 200 українських захисників, а також 10 іноземців. Натомість російській стороні повернули підозрюваного у державній зраді колишнього народного депутата України Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-