росіяни вночі вдарили по Миколаєву ракетами С-300 - пошкоджені будинки, газопровід та водогін

росіяни вночі вдарили по Миколаєву ракетами С-300 - пошкоджені будинки, газопровід та водогін

Укрінформ
Вночі російські війська атакували ракетами С-300 Миколаїв та громади області - пошкоджені будинки, газопровід, водогін, горів буксир та поштове відділення.

Про це повідомляє пресслужба обласної адміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«22 вересня близько 00:15 Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу, попередньо зенітно-ракетними системами С-300. Внаслідок чого пошкоджено багатоповерхові будинки, вибиті вікна, газопровід, водогін, подвір’я кінотеатру та театру, адміністративні будівлі. Також о 01:21 внаслідок ракетного обстрілу виникла пожежа складського приміщення. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що 21 вересня о 12:20 під ворожим обстрілом було с. Полігон Шевченківської, села Дмитрівка та Парутине Куцурубської громад. Влучання фіксувалися переважно за населеними пунктами. Також за інформацією ОК «Південь», реактивними снарядами тричі атаковано район Національного історико-археологічного заповідника «Ольвія» в напрямку Парутиного. Без жертв та постраждалих.

Читайте також: Ворожі ракети вдарили по готелю та електропідстанції у Запоріжжі, під завалами є люди

Вчора, 21 вересня, з 12:23 ворог здійснював артилерійські обстріли прибережної зони м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок чого виникла пожежа на буксирі.

Протягом дня 21 вересня під ворожим вогнем було смт Первомайське Первомайської громади. Частково зруйновано житловий будинок.

Зранку 22 вересня, о 05:55, в с. Калинівка Воскресенської громади внаслідок ракетного обстрілу виникла пожежа поштового відділення. Без жертв та постраждалих.

Читайте також: У Харкові внаслідок нічного обстрілу горіли гаражі

Під постійним вогнем залишаються села, розташовані на лінії розмежування Березнегуватської громади.

Як повідомлялося, 19 вересня, о 00:20 ворог здійснив ракетний обстріл промислової зони Південноукраїнської АЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-