Постачання HIMARS, ATACMS, Abrams, Leopards буде найкращою відповіддю на ескалацію рф – Подоляк

Постачання HIMARS, ATACMS, Abrams, Leopards буде найкращою відповіддю на ескалацію рф – Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк вважає, що найкращою відповіддю Заходу на російську ескалацію може стати постачання в Україну HIMARS, ATACMS, Abrams, Leopards.

Таку думку він оприлюднив у Твітері, передає Укрінформ.

«Ru-пропагандисти не соромляться своїх фантазій: якщо рф стає на військові рейки, то не збирається зупинятись на Україні. Чи судиться цим фантазіям збутись, вирішує лише українська армія, захищаючи Європу. Найкраща відповідь Заходу на російську ескалацію – HIMARS, ATACMS, Abrams, Leopards», - написав Подоляк.

Він також відреагував на ядерні погрози путіна. "Погрожувати ядерною зброєю… українцям? Путін так і не зрозумів, з ким зв‘язався", - зазначив радник керівника ОП.

Читайте також: Погрози провести «референдуми» на захоплених територіях свідчать про страх розгрому рф — Єрмак

Раніше він вже прокоментував оголошення часткової мобілізації в російській федерації. "Йшов 210-й день "триденної війни". росіяни, які вимагали знищити Україну, врешті отримали мобілізацію, закриті кордони, блокування банківських рахунків, тюрму за дезертирство, спецзагони для "опущених" у ПВК. Все ще йде за планом, чи не так? У життя чудове почуття гумору", – зазначив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, президент росії володимир путін підписав указ про часткову мобілізацію. Часткова мобілізація в рф оголошується з 21 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-