Залужний про мобілізацію в рф: Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю

Залужний про мобілізацію в рф: Знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю

Укрінформ
Жодні заяви військово-політичного керівництва російської федерації не вплинуть на готовність України боротися за свою свободу.

Як передає Укрінформ, про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив у Телеграмі.

"Збройні сили України 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію рф проти нашої держави. Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням", - заявив Залужний.

Він зауважив, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України.

"Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією", - заявив Залужний.

Читайте також: Полон краще, ніж безславна смерть: Верещук звернулась до російських військових

Як повідомляв Укрінформ, президент росії путін сьогодні вранці виступив із заявою про підтримку "референдумів" про приєднання до росії на тимчасово захоплених територіях України та оголосив указ про часткову мобілізацію в росії з 21 вересня. Ця заява супроводжувалася неприкритим ядерним шантажем та погрозами застосувати ядерну зброю для "захисту територій росії", якими кремль хоче оголосити регіони України, захоплені російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-