Нічний обстріл Південноукраїнської АЕС - росіяни випустили «Іскандер»

Нічний обстріл Південноукраїнської АЕС - росіяни випустили «Іскандер»

Укрінформ
Армія рф вночі атакувала Миколаїв ракетами С-300 та РСЗВ "Смерч", а по Південноукраїнській АЕС випустила "Іскандер".

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Минулої ночі по Миколаєву ворог випустив 6 ракет зенітно-ракетної системи С-300 та 3 реактивних снаряди РСЗВ "Смерч". Пошкоджено кілька приватних будинків та складське приміщення промислового підприємства. Перед світанком двома крилатими ракетами Х-59 з літаків-винищувачів Су-35, ворог атакував Миколаївський район. Одна ракета знищена у повітрі, друга впала в приватний гараж. Постраждалих нема", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що після півночі російськими військами було скеровано ракету по Південноукраїнській АЕС. Ракета, за попередніми даними, "Іскандер", влучила за 300 метрів від ядерних реакторів.

Читайте також: Зеленський про обстріл Південноукраїнської АЕС: Маємо зупинити рф, поки не пізно

Як повідомлялося, ударною хвилею пошкоджено будівлі АЕС, розбито понад 100 вікон. Відключився один з гідроагрегатів Олександрівської ГЕС, яка входить до складу Південоукраїнського енергокомплексу. Відключилися також три високовольтні лінії електропередачі. Наразі всі три енергоблоки станції працюють у штатному режимі. Потерпілих серед персоналу нема.

Нагадаємо, на Миколаївщині минулої доби армія російської федерації обстріляла місто Миколаїв, Нову Одесу та Південноукраїнську АЕС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-