Через невдачі на передовій рф посилила ракетний терор України - міноборони Британії

Через невдачі на передовій рф посилила ракетний терор України - міноборони Британії

Укрінформ
Зіткнувшись з невдачами на передовій, росія посилила ракетні удари по цивільній інфраструктурі України, намагаючись підірвати моральний дух українського народу та уряду.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Твіттері Міністерство оборони Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

"З 24 лютого 2022 року росія запустила кілька тисяч ракет великої дальності проти України. Між тим, протягом останніх семи днів росія посилила обстріли цивільної інфраструктури навіть там, де вона, вочевидь, не отримує негайного військового ефекту", - йдеться у щоденному розвідувальному огляді ситуації від 18 вересня.

Як додали у британському міноборони, росіяни завдали ударів по електромережі та дамбі на річці Інгулець у Кривому Розі.

Читайте також: росіяни випустили 60 снарядів з артилерії та «Градів» по Нікопольському району, є загиблі

"Стикнувшись із невдачами на передовій, росія, як видається, розширила зони, по яких вона готова завдати ударів, намагаючись напряму підірвати моральний дух українського народу та уряду", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, з 6 вересня в Харківській області Сили оборони України звільнили від російських загарбників близько 8,5 тисяч квадратних кілометрів території, 388 населених пунктів та майже 150 тисяч людей.

У відповідь російська армія інтенсифікувала обстріли цивільних об’єктів в Україні. Зокрема, ввечері 11 вересня ворог випустив по областях України 11 крилатих ракет по об’єктах критичної інфраструктури. Внаслідок обстрілу у низці областей України розпочались перебої з електропостачанням.

Читайте також: росіяни вдарили ракетою по промисловому підприємству у Кривому Розі

14 вересня російські війська вдарили з літаків по Кривому Рогу та його околицях крилатими ракетами Х-101. Під час масованої ракетної атаки на Кривий Ріг росіяни вразили об'єкти критичної та транспортної інфраструктури, серйозно пошкодили гідротехнічні споруди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-