росіянка попросила чоловіка привезти «трофеї» з убитих українців – перехоплення СБУ

росіянка попросила чоловіка привезти «трофеї» з убитих українців – перехоплення СБУ

Аудіо
Укрінформ
Дівчина російського військовослужбовця просить чоловіка привозити "трофеї" з убитих українців – нашивки, взуття, армійські куртки.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у перехопленій телефонній розмові, оприлюдненій Службою безпеки України у Телеграмі.

"Нашивки, взуття, військові куртки, зняті окупантами з тіл полеглих у бою українських захисників, – ось вершина мрій простої російської дівчини з Підмосков’я", - ідеться у повідомленні.

росіянка мріє, щоб її майбутній чоловік після повернення з війни в Україні працевлаштувався до приватної військової компанії "Вагнер", і тоді він "зможе подарувати їй навіть дещо більше".

"Привезёшь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как "вагнера" отрезали голову мужику…", – цитує її СБУ.

Більше того, як зазначили у спецслужбі, росіянка мріє використати український кітель у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком і наголошує, що без кітеля він не може залишити місце бойових дій. Хоча чоловік прагне якраз якнайшвидше втекти.

Читайте також: Військовий рф скаржиться, що після атаки ЗСУ його кинули, мов собаку

"Аморальність російського війська давно пробила чергове дно. Але ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним", - наголосили в СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, у перехопленні, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони, військовослужбовець росії просить забрати залишки його підрозділу після влучної атаки Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-