У Мелітополі виявили 118 правоохоронців-колаборантів - мер

У Мелітополі виявили 118 правоохоронців-колаборантів - мер

Укрінформ
В Мелітопольському районі виявлено 118 правоохоронців, які погодилися співпрацювати з окупантами.

Про це в Телеграмі написав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Завдяки безпрецедентному рішенню депутатів Мелітопольської міської ради щодо накладення санкцій на всіх колаборантів наш координаційний штаб вже підготував великий масив інформації. Ми не будемо чекати на результати слідства та рішення суду, а вже зараз займаємося арештом майна колаборантів: квартир, будинків, земельних ділянок, автомобілів та ін., згідно з Законом "Про санкції". Першими "щасливчиками", майно яких буде заарештовано, є 118 співробітників окупаційних правоохоронних органів з Мелітопольського району”, - написав він.

Читайте також: На військовій базі рф під Мелітополем здетонували боєприпаси, вибухи чути досі

Мер також нагадав, що Служба безпеки України вручила підозру мешканцю міста Балаклія, який добровільно перейшов на бік окупантів та працював начальником "народної міліції". Колишнього начальника міліції взято під варту без права внесення застави. Колаборанту загрожує від 12 до 15 років позбавлення волі. Це особливо тяжкий злочин, по якому амністія не проводиться.

Як повідомляв Укрінформ, окупанти роблять все, щоби завадити дітям в Мелітополі вчитися дистанційно за українською програмою – від погроз до хакерських атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-