На військовій базі рф під Мелітополем здетонували боєприпаси, вибухи чути досі

На військовій базі рф під Мелітополем здетонували боєприпаси, вибухи чути досі

Укрінформ
Останні три дні в тимчасово не підконтрольному уряду Мелітополі та районі на військових базах агресора лунають вибухи. В суботу зранку вибухнув склад, де ворожі військові вже близько місяця зберігали боєприпаси та техніку.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Останні три дні чути вибухи в місті та районі. Наприклад, сьогодні о 4-й ранку був вибух у селищі, що за 20 км від міста Мелітополя. Там, за нашою інформацією, вже близько місяця був розташований склад боєприпасів та військової техніки ворогів. Детонація продовжується і зараз”, - поінформував він.

Федоров також нагадав, що в п'ятницю лунали вибухи і на захопленому загарбниками аеродромі в Мелітополі. Там також розміщена військова база рф.

Безпекова ситуація в тимчасово окупованому місті загострюється, і тому люди намагаються виїхати. За словами мера, за останні дні сталося дві трагічні події, пов’язані саме з евакуацією.

Читайте також: У Мелітопольському районі знищена військова база ворога - Федоров

“Ворожа техніка створила ДТП зі “Славутою”, в якій їхала родина. Родина загинула, а у ворожій вантажівці почалась детонація боєприпасів. Вчора у Василівці на ворожій міні підірвалась іще одна родина”, - розповів Федоров.

Раніше повідомлялося, що окупанти почали шукати в місті дітей, які навчаються за українськими програмами в режимі онлайн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-