Ворог тримає у Чорному морі чотири кораблі з 32 ракетами «Калібр»

Ворог тримає у Чорному морі чотири кораблі з 32 ракетами «Калібр»

Укрінформ
У Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають чотири російські кораблі, оснащені 32 крилатими ракетами типу "Калібр".

Як передає Укрінформ, про це Військово-Морські сили Збройних сил України повідомляють в Телеграмі.

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні до шести кораблів і катерів, у Середземному морі – п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр".

За добу в інтересах російської федерації прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – п'ять суден, до Чорного моря – 22 судна, одне з яких продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

За даними ВМС ЗСУ, росія продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Читайте також: росіяни продовжують хаотично обстрілювати Херсонщину та викрадати людей

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, станом на ранок 17 вересня російські війська продовжують зосереджувати зусилля на спробах повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні тимчасово захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони України на окремих напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-