По Кривому Рогу вдарили вісім ворожих ракет - пошкоджені гідротехнічні споруди

По Кривому Рогу вдарили вісім ворожих ракет - пошкоджені гідротехнічні споруди

Відео
Укрінформ
російські загарбники вдарили сьогодні по Кривому Рогу вісьмома ракетами.

Як передає Укрінформ, про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив у Телеграмі.

"В Кривий Ріг сьогодні прилетіли попередньо вісім російських крилатих ракет! Це терористичний акт проти наших людей, проти конкретного міста. Адже ракети прицільно летять у споруди, які мають критично важливе значення в життєзабезпеченні людей", – заявив він.

Представник ОП зауважив, що сьогодні російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. Мета, за його словами, очевидна – спроба створити надзвичайну ситуацію.

"Їм не важливо, чи залишаться люди без води, чи місто опиниться у воді. Їм потрібна наша паніка, в якій важко приймати рішення. Тому не панікуємо", – додав Тимошенко.

Він повідомив, що вже зараз служби ліквідовують наслідки ракетних ударів, а на місці координує роботу військова адміністрація. "Головне, що потерпілих серед мирного населення немає, а інше – відновимо. Ситуацію тримаємо під контролем", – підкреслив представник ОП.

Читайте також: Ворог завдав ракетного удару по Кривому Рогу

Як повідомляв Укрінформ, близько 17:00 14 вересня російські війська вдарили з літаків по Кривому Рогу та його околицях крилатими ракетами Х-101.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-