ССО знищили авто із загарбниками, які тікали до своїх

ССО знищили авто із загарбниками, які тікали до своїх

Відео
Укрінформ
Пресслужба Сил спеціальних операцій Збройних сил України оприлюднила відео бою, в результаті якого було знищене вороже авто.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Сил спеціальних операцій ЗСУ повідомила у Фейсбуці.

"Переміщення ворожого авто воїни ССО України помітили під час проведення розвідки. На машині було нанесено літеру "О" - тактичний знак одного з угруповань російських військ в Україні. Засідку на ворога влаштували швидко і провели вдало: авто уразили, коли окупанти на швидкості тікали до своїх", - ідеться у повідомленні.

Двоє росіян у машині були знищені.

В автомобілі поруч із тілами українські воїни знайшли зброю, радіостанції, кілька нарукавних знаків та наліпок збройних сил росії.

"На приналежність убитих окупантів до підрозділу може вказувати нарукавний шеврон 459-го окремого понтонно-мостового залізничного батальйону в/ч 83010. Пожежа в авто ускладнила його огляд. Пізніше під час відходу групи, машина вибухнула і згоріла разом із вмістом", - зазначили у ССО ЗСУ.

Читайте також: Сили спецоперацій знищили на півдні російський БТР з особовим складом

Як повідомляв Укрінформ, українські воїни під час зачищення кількох населених пунктів на Харківському напрямку здобули трофеї, серед яких – російський БПЛА "Орлан-10" та самохідна гармата 2С3 "Акація".

Фото: Командування ССО ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-