Війська рф обстріляли з «Ураганів» три райони Харкова – прокуратура показала наслідки

Війська рф обстріляли з «Ураганів» три райони Харкова – прокуратура показала наслідки

Фото
Укрінформ
Війська рф удень 12 вересня обстріляли три райони Харкова: є загиблий і поранені, пошкоджено підприємство, адміністративну будівлю та автомобілі.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«12 вересня близько 13:15 окупанти обстріляли три райони Харкова. У Київському районі пошкоджень зазнала адміністративна будівля. Загинув 37-річний чоловік. Травмовано чоловіків 43 та 50 років. В Основ’янському районі окупанти влучили у підприємство. Частково зруйновано будівлю, пошкоджено службові автомобілі та автівки співробітників. Отримав поранення 51-річний працівник фірми», - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, у Салтівському районі частина від касетного снаряда влучила у ґрунт поряд з житловим будинком. Пошкоджень немає.

За попередньою інформацією, російська армія обстріляла Харків із РСЗВ «Ураган». Розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Читайте також: В Ізюмі від російських обстрілів загинули щонайменше тисяча жителів

Прокурори спільно з поліцейськими провели огляди місць подій та вилучили уламки снарядів.

Як повідомлялося, близько 13-ї години 12 вересня війська рф масовано обстріляли Київський та Основ’янський райони Харкова, внаслідок чого загинула людина, шестеро отримали поранення (з них четверо в стані середньої тяжекості у лікарнях, двоє отримали допомогу на місці). За даними мера Харкова Ігоря Терехова, загарбники завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури, внаслідок чого в місті зникла електроенергія, як наслідок – відсутнє водопостачання. Зупинився громадський електротранспорт, співробітники метрополітену виводили людей тунелями до найближчих станцій.

Фото: Харківська обласна прокуратура, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-