Резніков: Українські танкісти розбивають вщент загарбників по всій лінії фронту

Резніков: Українські танкісти розбивають вщент загарбників по всій лінії фронту

Укрінформ
Міцніше української броні лише українські танкісти, наголосив міністр оборони Олексій Резніков, вітаючи танкістів із професійним святом.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

"Коли снаряди сиплються пекельним дощем, коли піхоту треба прикрити в обороні, або броньованим корпусом прикрити її в атаці та першим увірватись на позиції ворога, тоді на полі бою ревуть ваші двигуни. Тоді наелектризоване повітря розривають постріли ваших гармат, що відправляють 125-мм чистої смерті ворогам", - ідеться у дописі.

Резніков зауважив: "Вас називають Сталевим Кулаком армії, і сьогодні ви як ніколи доводите це звання, розбиваючи вщент ординських загарбників по всій лінії фронту".

За словами міністра, за ці 200 днів повномасштабної війни танкісти щодня там, де найбільше треба. І окрім власних “ведмедиків”, тепер на озброєнні української армії – сотні трофейних, які тепер працюють на стороні добра.

“Це наша земля! Тут майорітиме синьо-жовтий прапор! Ніхто відступати не збирається. Нам треба йти вперед! – твердо сказали воїни, яких об’єднала одна мета – звільнити і захистити Україну!”, - наголосив міністр.

“Ви довели, що міцніше української броні є лише українські танкісти. Євген Межевікін, Василь Божок, Дмитро Дозірчий, Євген Пальченко та багато інших – офіцерів, сержантів і солдатів. Їхні імена назавжди вписані в новітню історію України та звитяжної боротьби за нашу волю і свободу!”, - заявив Резніков.

Читайте також: В Україні відзначають День танкістів: Залужний привітав військових із професійним святом

Як підкреслив міністр оборони, навічно у серцях українців будуть закарбовані прізвища усіх танкістів, які загинули у боротьбі із російськими загарбниками.

"Українці вдячні за вашу працю, мужність та, справді, героїзм! Слава воїнам-танкістам! Слава Україні!”, - наголосив Резніков.

Як повідомляв Укрінформ, 11 вересня в Україні відзначають День танкістів. Раніше воїнів вже привітав із професійним святом президент Володимир Зеленський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-