Зеленська: В Україні зараз гарячий фронт, а на заході – економічний та інформаційний

Зеленська: В Україні зараз гарячий фронт, а на заході – економічний та інформаційний

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська переконана, що в Україні нині гарячий фронт, тоді як те, що відбувається за кордоном можна назвати економічним, а також інформаційним фронтом.

Про це вона зазначила під час спілкування у рамках панельної дискусії на 17-ій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES), організованій Фондом Віктора Пінчука, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У Західній Європі багато людей зараз дійсно зіштовхуються з економічною кризою на власному прикладі, зростають ціни, вони непокояться за своє майбутнє, за те, як вони будуть розраховуватися за енергоносії тощо. Я впевнена, що це правда, що так і є. Але ця економічна криза викликана війною і нічим більше. Так, у нас зараз гарячий фронт, а те, що відбувається за кордоном можна назвати економічним, а також інформаційним фронтом», - сказала перша леді.

Читайте також: У рамках Саміту перших леді вже домовились про лікування військових та переселенців - Зеленська

За її словами, якщо зараз цивілізованому світу здатися й піти на поступки, то агресія ніколи не закінчиться.

«Агресор буде якщо не один, то інший, агресія буде завжди. Постійно йти на поступки – це постійно здаватися. Це недалекоглядно і, я впевнена, не прагматично», - підкреслила Зеленська.

На її думку, нині йде «війна світоглядів» та цінностей.

«Після Бучі більше не можна жити, як і раніше, так само як і після Освенціму», - переконана дружина Президента.

Читайте також: Понад 8,5 мільйона українців мають ризик психічних розладів через війну - ВООЗ

Водночас вона запевнила, що наша головна цінність – це людина, кожна людина, бо вона і є країна, рятуючи кожну людину, ми рятуємо країну.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-