Україна і Польща домовилися побудувати хаб для ремонту військової техніки

Україна і Польща домовилися побудувати хаб для ремонту військової техніки

Укрінформ
Україна і Польща домовилися про будівництво хабу для ремонту військової техніки та проведення навчань з міжнародними партнерами.

Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький на спільному з Президентами України Володимиром Зеленським та Латвії Егілсом Левітсом брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми також розмовляли сьогодні про організацію спеціального хабу, який слугував би для ремонту військової техніки, навчання з нашими німецькими, нідерландськими, українськими партнерами. Будемо будувати такий хаб, де польські фірми будуть ремонтувати військову техніку, будуть на цьому заробляти так, щоб усі були в цій співпраці відповідно доцільні», - оголосив очільник польського уряду.

Читайте також: Перемога на російських умовах означала б великий програш для Європи - Моравецький

Моравецький також зазначив, що на зустрічі Президентом Зеленським сторони обговорювали питання відбудови деяких суспільних інституцій, де польські фірми зможуть взяти участь.

Як повідомлялося, від початку повномасштабного російського вторгнення Польща надає значну військову та гуманітарну підтримку і є основним логістичним хабом для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-