ЗСУ на півдні знищили два танки, БМД та кілька «Піонів»

ЗСУ на півдні знищили два танки, БМД та кілька «Піонів»

Відео
Укрінформ
На півдні Збройні сили України 9 вересня ліквідували ще 11 загарбників і знищили 5 одиниць бойової техніки в районі Дар’ївки та наведеного моста в районі Нової Каховки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє в Телеграмі речник оперативного командування «Південь» Владислав Назаров.

«Авіацією Сил оборони по ворожих позиціях нанесено 2 удари, ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 170 вогневих завдань. Силу вогневого контролю відчули райони зосередження живої сили та бойової техніки, понтонна переправа в районі Дар’ївки та наведений міст в районі Нової Каховки», - зазначив полковник Назаров.

Читайте також: Українські зенітники збили шість ворожих дронів і «Алігатор»

За результатами завданих вогневих ударів підтверджено знищення 11 загарбників і 5 одиниць бойової техніки. Зокрема 2 ворожих танки Т-80, бойової машини десанту та 2 самохідних гармат 203 калібру «Піон».

Полковник Назаров уточнив, що склад та положення корабельного угруповання ворога в Чорному морі суттєвих змін не зазнали. На бойовому чергуванні 3 кораблі-ракетоносії, на озброєнні яких 24 крилаті ракети «Калібр». Імовірність нанесення ракетних ударів як з моря, так і з повітря, і з окупованого суходолу залишається надзвичайно високою.

Штормове море зберігає загрозу мінної небезпеки, якої не зміг уникнути румунський військовий корабель, додав речник ОК «Південь».

Читайте також: росіяни почали виводити військову техніку з Маріуполя – перекидають у бік Бердянська

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 9 вересня ліквідували близько 51 тис. 900 російських загарбників, що на 650 осіб більше у порівнянні з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-