росіяни почали виводити військову техніку з Маріуполя – перекидають у бік Бердянська

росіяни почали виводити військову техніку з Маріуполя – перекидають у бік Бердянська

Укрінформ
На Донеччині російські загарбники почали виведення військової техніки з Маріуполя та відправку її в бік Бердянська.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Окупанти почали виведення військової техніки з Маріуполя. Навіть тієї, яка до того була окопана. Техніка рухається в бік Бердянська», - написав Андрющенко.

Він також зазначив, що в Маріуполі загарбники вчергове посилюють контрпартизанські заходи. Так, посилено патрулі та блокпости майже по всіх районах міста, і вперше стаціонарний патруль спостерігається біля Драмтеатру. Перевірки всіх без винятку автівок, чергова хвиля обшуків та зломів квартир.

«Шукають схрони, обладнання зв’язку. Наслідки «розмінування» та «Ї-акції». Даремно. Ї-спротив зростає», - констатував радник мера.

Читайте також: У Маріуполі знову зафіксували рух військової техніки рф у бік Бердянська

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та зруйновані підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста». Містяни чинять спротив «владі» - розповсюджують по місту наліпки та листівки з українською символікою. А в День Незалежності України, 24 серпня, рух опору підняв Прапор України.

У Маріуполі українська літера «Ї» стала символом спротиву, її малюють у різних куточках міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-