За тиждень до ЗСУ передали понад 42 тисячі бронежилетів і 11 тисяч шоломів

За тиждень до ЗСУ передали понад 42 тисячі бронежилетів і 11 тисяч шоломів

Укрінформ
Міністерство оборони для забезпечення ЗСУ впродовж тижня передало понад 42 тисячі бронежилетів, 11 тисяч шоломів, а також взуття і форму.

Про це на брифінгу повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

"З 1 по 7 вересня Міністерством оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передано більше 42 тисяч бронежилетів, більше 11 тисяч шоломів, понад 18 тисяч пар взуття і більш як 6 тисяч комплектів форми. Зберігається ритм, який ми вибудували за ці місяці. ...Станом на 7 вересня тільки за рахунок прямих контрактів Міноборони на складах ЗСУ сформовано резерв бронежилетів обсягом понад 100 тисяч одиниць. Крім цього, є гуманітарна та матеріально-технічна допомога", - поінформувала Маляр.

За її словами, у вересні увага профільного міністерства буде зосереджена на поставках зимового одягу.

"Тут джерела постачання так само диверсифіковані, тобто ми врахували всі ризики. На сьогодні нашими постачальниками зимового одягу будуть і українські виробники, імпорт за контрактами та матеріально-технічна допомога наших партнерів", - запевнила Маляр.

Зокрема, за її словами, цього тижня від однієї з дружніх країн надійшло понад 11 тисяч комплектів зимової форми. "І це тільки перший крок лише від однієї країни", - зазначила Маляр.

Читайте також: Українські прикордонники отримали партію «броні» з Румунії

Вона додала, що найближчими тижнями дані постійно оновлюватимуться. Про нові поставки зимового одягу для армії міністерство інформуватиме додатково.

Як повідомлялося, у період з 25 по 31 серпня Міністерство оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передало 33 тисячі бронежилетів, 22,5 тисячі шоломів, 16,5 тисячі пар взуття, 11,4 тисячі комплектів форми. У серпні тільки за прямими контрактами Міноборони на склади ЗСУ поставлено понад 130 тисяч бронежилетів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-