Нацгвардійці взяли у полон двох бойовиків «лнр»

Нацгвардійці взяли у полон двох бойовиків «лнр»

Фото
Укрінформ
У Харківській області спецпризначенці Національної гвардії України взяли в полон двох бойовиків "лнр", які намагалися виїхати з району ведення боїв.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба Нацгвардії повідомляє в Телеграмі.

"Поповнили обмінний фонд, разом з тим дали шанс деяким "освободителям" повернутися додому не в пакеті. Спецпризначенці Національної гвардії на Харківщині взяли у полон 2 бойовиків з документами "лнр", які намагалися виїхати з району ведення бойових дій біля одного з населених пунктів", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що виїхати загарбники спробували на цивільному автомобілі, одягнувши з метою маскування на свою форму інші речі.

Читайте також: Двох кулеметників «лнр» засудили до 10 та 15 років ув’язнення за обстріли позицій ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, 2 вересня в результаті обміну полоненими з росією в Україну повернулися 14 українських захисників.

Читайте також: На Херсонщині ЗСУ влаштували засідку на вороже авто і взяли у полон загарбника

Найбільший обмін полоненими відбувся 29 червня: Україна звільнила 95 захисників "Азовсталі", загалом – 144 військових, з яких 43 - військовослужбовці полку "Азов".

Читайте також: Харківщина: мешканців окупованого Куп'янська закликають підготувати укриття і запас їжі

У Міністерстві внутрішніх справ України наголосили, що кожен полонений російський військовий є частиною обмінного фонду, який поповнюється.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-