ЗСУ знищили на півдні понад 100 загарбників та дві пускові установки С-400

ЗСУ знищили на півдні понад 100 загарбників та дві пускові установки С-400

Укрінформ
На Південному напрямку українські захисники за минулу добу знищили 108 військових рф, значну кількість техніки, а також дві пускові установки С-400 та два склади боєприпасів.

Таку інформацію оприлюднило у Фейсбуку Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка в нашій операційній зоні досить динамічна, але контролюється Силами оборони.  Суттєвих змін у стані складі та положенні противника не відмічено. Основна увага противника зосереджена на утриманні займаних рубежів та дистанційних діях - артилерійські та мінометні обстріли, авіаційні та ракетні удари по наших позиціях та мирних населених пунктах», - ідеться в повідомленні.

За день ворог шість разів атакував авіацією позиції українських захисників.

Читайте також: ЗСУ не дали росіянам налагодити переправу - знищили баржу в районі Голої Пристані

Окрім того, російські агресори з важкої ствольної артилерії обстріляли Марганецьку територіальну громаду, влучивши по території промислового підприємства. Потерпілих серед цивільного населення немає.

Авіація ЗСУ завдала 13 ударів, по логістичних і управлінських об'єктах ворожих військ.

Ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 370 вогневих завдань. Втрати ворога становлять: 108 військових, п'ять танків, три РСЗВ «Град». Також знищено 15 одиниць автобронетехніки, десять гаубиць та гармат важкої артилерії, 120 мм міномет, дві пускові установки С-400, радіолокатор наведення до С-300 і два склади боєприпасів в Миколаївському районі.

Читайте також: На півдні ЗСУ збили ворожий Су-25 та знищили 12 гаубиць і п'ять танків

«В акваторії Чорного моря корабельне угруповання ворожих сил складається з понад десятка кораблів та катерів. На бойовому чергуванні - два ракетоносії в готовності до пуску 16 крилатих ракет «Калібр», - додали в ОК «Південь».

Як повідомлялося, за минулу добу ЗСУ знищили ще 460 російських загарбників, загальні втрати ворога орієнтовно становлять близько 50 610 осіб.

Фото:  93-тя ОМБр Холодний Яр

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-