ЗСУ не дали росіянам налагодити переправу - знищили баржу в районі Голої Пристані

ЗСУ не дали росіянам налагодити переправу - знищили баржу в районі Голої Пристані

Укрінформ
На півдні Збройні сили України ліквідували ще 30 російських військових та знищили у Херсонській області баржу з бойовою технікою та особовим складом у районі Голої Пристані.

Як передає Укрінформ, про це оперативне командування “Південь” повідомляє у Фейсбуці.

“Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Морпіхи за добу знищили ворожу гаубицю і сімох загарбників

Підтверджені втрати ворога складають 30 російських військових і дві бойові машини піхоти. На півдні сили протиповітряної оборони збили російський гелікоптер К-52, коли він намагався атакувати українські позиції.

Також українські військові у Бериславському районі Херсонщини знищили ворожий склад з боєприпасами.

За даними ОК “Південь”, обстановка у південнобузькій операційній зоні залишається стабільно напруженою, але контролюється Силами оборони. Ворог намагається утримувати займані рубежі, водночас завдаючи ракетно-артилерійських та авіаційних ударів як по позиціях Сил оборони, так і по мирних населених пунктах.

Читайте також: Авіація ЗСУ уразила майже 40 опорних пунктів та місць скупчення ворога

Корабельне угруповання ворога у Чорному морі без змін: в постійній готовності до застосування перебуває 16 крилатих ракет типу “Калібр”.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу Збройні сили України знищили ще 460 російських загарбників, загальні втрати ворога орієнтовно становлять близько 50 610 чоловік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-