ЗСУ знищили склад, з якого окупанти брали ракети для бомбардування Харкова

ЗСУ знищили склад, з якого окупанти брали ракети для бомбардування Харкова

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові знищили склад з ворожими боєприпасами, з якого росіяни брали ракети С-300 для ударів по Харкову.

Про це Зеленський сказав у традиційному вечірньому відеозверненні 5 вересня, передає Укрінформ.

Він наголосив, що ЗСУ «послідовно, дуже ретельно й акуратно» знищують склади, бази, переправи та штаби окупантів.

«російська армія прийшла на територію України, не чекаючи спротиву. А втече звідси, не маючи жодної іншої надії на порятунок», — наголосив Глава держави.

Читайте також: Президент закликав визнати росію державою-терористом, аби запобігти ядерній катастрофі

Зеленський подякував всім українським захисникам і захисницям, розвідці й Службі безпеки, «які роблять усе, щоб окупантам щодня ставало дедалі складніше перебувати в Україні». Він також подякував українцям на тимчасово окупованій території, які допомагають українській армії знищувати ворожі об’єкти.

«Особливо хочу подякувати бійцям однієї з наших реактивних артилерійських бригад, які своїм влучним вогнем знищили саме той російський склад, з якого окупанти брали ракети С-300 для бомбардування Харкова. Хороша річ MLRS. Дякую, наші герої!» — сказав Зеленський.

Читайте також: Українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву - Зеленський після засідання Ставки

Президент також пообіцяв окупантам «обов'язкову відповідь» за сьогоднішній ракетний удар по Криворізькому району, а також за постійні обстріли Зеленодольська, Нікополя, Чернігівської та Сумської областей, Харківщини, міст Донбасу та всієї території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-