У Криворізькому районі російськими ракетами знищена нафтобаза, вирує пожежа

У Криворізькому районі російськими ракетами знищена нафтобаза, вирує пожежа

Укрінформ
У Криворізькому районі на Дніпропетровщині ракетними ударами з боку військ рф знищена нафтобаза з усіма запасами палива - вирує пожежа.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області, передає Укрінформ.

"Вже надвечір ворог вдарив ракетами по Карпівській громаді Криворізького району. Знищена нафтобаза та всі запаси палива там. Сталася сильна пожежа. Працюють вогнеборці", - йдеться у повідомленні.

Інформація щодо постраждалих та масштабів руйнувань з’ясовується, додали в ДСНС.

При цьому у відомстві нагадали, що в Апостоловому через пошкодження газопроводу вдень загорілася господарча споруда, рятувальники вогонь вже приборкали. Пошкодженi були 13 приватних будинків, побитi 27 сонячних панелей та 4 автомобілі. Рятувальники виявили безпечні уламки снаряду й один, який потребував знищення. Його сапери знешкодили.

У Зеленодольську пошкоджені виробничі будівлі підприємства. На місці виявили чисельні воронки та бойовий елемент боєприпасу. Його піротехніки знищили.

Читайте також: росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину з важкої артилерії

У Червоногригорівці Нікопольського району через обстріл сталася пожежа на 3,5 га. Горіла лісосмуга та сухі залишки пшениці після жнив. Була загроза для високовольтної лінії електропередач. Вогонь загасили. Працювали 6 рятувальників та 1 одиниця техніки. Минулося без жертв.

Як повідомляв Укрінформ, в Апостолові внаслідок денного обстрілу з РСЗВ постраждали троє осіб: дві жінки, 59 та 78 років, і 72-річний чоловік. Усі вони госпіталізовані у важкому стані. Жінка 1936-го року народження загинула.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-