росіяни протягом дня обстрілювали два райони на Дніпропетровщині - били по будинках

росіяни протягом дня обстрілювали два райони на Дніпропетровщині - били по будинках

Укрінформ
На Дніпропетровщині російські військові обстріляли Криворізький та Нікопольський райони: пошкоджено житлові будинки, інфраструктуру, є загибла та поранені.

Про це повідомляє у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"Під обстрілами - Криворізький та Нікопольський райони. Ворог гатить по будинках мирного населення і сьогодні забрав життя літньої жінки", - зазначив він.

За словами Лукашука, опівдні в Апостолівській громаді через обстріл «Ураганами» сталася пожежа в господарчій споруді - снаряд влучив у газопровід. Всього в громаді було пошкоджено 13 житлових будинків, кілька автівок, два газопроводи та три десятки сонячних панелей.

“Троє осіб постраждали. Дві жінки 59 та 78 років порались на городі, коли їх застав обстріл. Також порання отримав 72-річний чоловік. Нині всі постраждалі - в лікарнях. Одна жінка 1936-го року народження загинула”, - наголосив він.

Також, повідомив Лукашук, було зафіксовано обстріл Зеленодольської громади. Після нього знайдені сучасні бойові елементи та уламки снарядів. Їх вже знешкодили піротехніки.

Читайте також: росіяни вночі обстріляли Дніпропетровщину з важкої артилерії

“Ввечері, приблизно о 19 годині, ворог наніс два ракетні удари по Криворізькому району. Наслідки з‘ясовуються”, - додав він.

Також голова облради нагадав, що о першій дня гатив ворог й по Нікопольському району. Обстріли спричинили загоряння в полі. Вогнем знищено пшеницю й лісосмугу на площі 3,5 гектари. На місці виявлено дві воронки. Люди не постраждали.

Фото: Дніпропетровська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-