Загарбники вночі знову атакували Миколаїв ракетами С-300

Загарбники вночі знову атакували Миколаїв ракетами С-300

Укрінформ
Минулої ночі російські загарбники знову атакували місто Миколаїв ракетами С-300 - влучили у підприємство.

Про це повідомляє голова обласної військової адміністрації Віталій Кім у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Близько 00:30 5 вересня місто Миколаїв було знову атаковано ракетами. За попередніми даними, типу С-300. Влучання були у промислове підприємство на околицях міста. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

За інформацією міського голови Миколаєва Олександра Сєнкевича, на підприємстві пошкоджено виробничі приміщення та дах будівель. Також зазнала руйнувань покрівля в одному з приватних житлових будинків. Попередньо без жертв.

Також зазначається, що у Миколаївському районі 4 вересня зафіксовано ворожий обстріл Первомайської громади. Внаслідок чого в смт Первомайське одна людина отримала поранення, пошкоджено два житлових будинки. Орієнтовно о 12:40 у с. Засілля через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа житлового будинку.

Читайте також: Обстріли Миколаївщини: горіли склади з зерном, підприємство та житловий будинок

Під постійним вогнем залишається Березнегуватська громада. Так, 4 вересня орієнтовно о 13:00 внаслідок обстрілів у с. Березнегувате виникла пожежа покинутого складського приміщення. Постраждалих немає. Також протягом минулої доби під ударами опинилися території сіл Любомирівка та Велике Артакове.

Вночі з 03:00 до 04:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади.

Інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Як повідомлялося, на Миколаївщині 94 населені пункти знаходяться без електропостачання, водопостачання та водовідведення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-