Південь: ЗСУ знищили понад 100 загарбників, склад боєприпасів і понтонну переправу

Південь: ЗСУ знищили понад 100 загарбників, склад боєприпасів і понтонну переправу

Укрінформ
За неділю, 4 вересня, українські військові знищили 104 окупантів, 6 танків, 9 гаубиць, склад ворожих боєприпасів, а поблизу села Львове – понтонну переправу.

Про це передає Укрінформ із посиланням на оперативне командування "Південь".

У командуванні розповіли, що ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони України продовжують виконувати вогневі завдання в інтенсивній кількості. Переправи через Дніпро та Інгулець перебувають під щільним вогневим контролем.

Читайте також: ЗСУ мають сили і засоби, аби не дати росії збільшувати кількість військ на півдні

Упродовж 4 вересня українські військові на півдні знищили 104 окупантів, 6 танків, 26 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки, 9 гаубиць «Мста-С» і «Мста-Б», а також безпілотний розвідник «Елерон-10».

Окрім того, знищено склад ворожих боєприпасів в районі Томиної Балки та понтонну переправу поблизу села Львове.

Читайте також: На 1300 кілометрах ідуть активні бойові дії – Маляр

Також українські захисники вразили пункт управління 35 армії рф в Каховському районі та два контрольно-спостережні пункти батальйонних тактичних груп 247-го десантно-штурмового полку і 126-ої окремої бригади берегової оборони в Миколаївському та Бериславському районах.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-