ЗСУ мають сили і засоби, аби не дати росії збільшувати кількість військ на півдні

ЗСУ мають сили і засоби, аби не дати росії збільшувати кількість військ на півдні

Укрінформ
Збройні сили України мають всі необхідні засоби і сили, щоб російська федерація не мала можливості збільшувати кількість російських військ на південному напрямку.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони України «Південь» Наталія Гуменюк, відповідаючи на питання щодо балансу сил та наміру рф збільшити чисельність своїх військ на півдні України. 

«Ми і надалі будемо працювати за тією самою формулою, що й працюємо зараз: як тільки вони будуть намагатися, щоб їх там (на півдні - ред.) стало більше, ми застосуємо всі засоби і сили для того, щоб їх стало менше. Я вірю в нашу перемогу, в наші сили і вірю, що ми це зможемо», - запевнила речниця.

Читайте також: ЗСУ контролюють понтонні переправи, зведені ворогом замість зруйнованих мостів на півдні

Як повідомлялося, зранку 4 вересня Збройні сили України завдали удару по Антонівському мосту через Дніпро біля Херсона. Також ЗСУ сьогодні вдарили по будівельно-монтажному управлінню в Херсоні, яке є власністю російського «губернатора» Херсонщини володимира сальдо та в якому окупанти зберігали боєприпаси. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-