росія відправляє у бік Херсонщини колони техніки з Криму – Хлань

росія відправляє у бік Херсонщини колони техніки з Криму – Хлань

Укрінформ
Ворог формує великі колони техніки в Криму і відправляє у бік Херсонщини, ЗСУ б’є по мостах, щоб цю техніку не перекинули ближче до лінії фронту.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передає Укрінформ.

«Росіяни формують великі колони техніки в Криму і відправляють у бік тимчасово окупованої Херсонщини. Важливо, щоб цю техніку не перекинули до лінії фронту. І от ми спостерігаємо - знову чіткі прильоти по Антонівському мосту», - прокоментував депутат облради.

У коментарі «24 каналу» він підкреслив, що дуже важливим є «коригування» транспортних артерій, щоб цю техніку не перекинули на правий берег. «А колони хай тільки з’являться у полі зору HIMARS і буде окупантам ще одна Брилівка», - написав Хлань.

Читайте також: На Херсонщині загарбники посилили пошуки коригувальників та диверсантів

Як повідомив у Фейсбуці голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, близько 400 армійських машин виїхали з російських військових частин навколо Aqmescıt/Сімферополя та колоною вирушили по Джанкойській трасі в сторону Херсона.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України знищили ворожу переправу через Дніпро в районі села Львове на Херсонщині.

Українська армія тримає під вогневим контролем шляхи пересування, а також місця скупчення російських загарбників та їхньої техніки.

Високоточним ударом HIMARS було знищено залізничний ешелон з більш як 40 вагонів, який прибув із Криму з живою силою, технікою та боєприпасами на залізничну станцію Брилівка Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-