Хороші новини з фронту будуть уже до кінця року - Резніков

Хороші новини з фронту будуть уже до кінця року - Резніков

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що до кінця нинішнього року українці матимуть "хороші новини" щодо ситуації на фронті.

Про це він сказав у інтерв’ю Військовому телебаченню, відповідаючи за запитання, коли очікувати розв’язки війни, передає Укрінформ.

"Хороші новини будуть уже до кінця року", сказав очільник МОУ.

За його словами, все залежатиме від багатьох чинників, проте він налаштований оптимістично.

"Я обізнаний оптиміст або добре поінформований, тому я маю певні позитивні надії, що в цьому році будуть хороші, приємні новини для всього українського суспільства та світу. Людям важливо побачити перемогу", – сказав Резніков.

Читайте також: Найгірше позаду, Україна вже на етапі стабілізації ситуації на полі бою — Резніков

Він додав, що для перемоги Україні потрібна підтримка інших країн.

"За наявності у нас волі, бажання, готовності та вміння захищати себе нам потрібні ще інші види ресурсу – це зброя, набої, гроші для фінансування держави та багато інших речей. Ми маємо шанси перемогти скоріше і дешевше, з точки зору українських втрат, завдяки партнерському Альянсу. Я точно можу засвідчити, що наші партнери готові з нами працювати не тільки у короткостроковій, а й у довгостроковій перспективі", – сказав міністр оборони.

Читайте також: Резніков у лютому відповів шойгу: Я готовий прийняти лише капітуляцію росії

За його словами, помилкою України було те, що ми надто довіряли своєму сусіду, настільки вірили, що "не дбали про свою армію". "У нас з вами війна на виживання, і ми виживемо у цій війні, зламаємо хребта цьому Голіафу", - переконаний Резніков.

Як повідомлялося, Збройні сили України з 24 лютого по 25 серпня ліквідували близько 45 тисяч 850 російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-