Для України закінченням війни буде перемога, порозумінь з терористами не буде - Зеленський

Для України закінченням війни буде перемога, порозумінь з терористами не буде - Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський запевнив, що зараз для України закінченням війни буде перемога над російськими загарбниками, порозумінь із терористами ніхто не шукатиме.

Про це він заявив у зверненні з нагоди Дня Незалежності, повідомляє Укрінформ.

«Ми тримаємося шість місяців. Нам важко, але ми стиснули кулаки й вигризаємо свою долю. Кожен новий день – це нова причина не здаватися. Бо пройшовши стільки всього, ми не маємо права не дійти до кінця. Що для нас кінець війни? Раніше ми говорили: мир. Зараз кажемо: перемога. Ми не шукатимемо з терористами порозуміння. Хоча розуміємо російську мову, яку ви прийшли захищати. І вбили тисячі людей, яких прийшли визволяти», - підкреслив Президент.

Зеленський переконаний, що 24 лютого о 4-й ранку з’явилася на світ, яка «не народилась, а відродилась», стала єдиною, нація, яка, за його словами, не плакала, не кричала, не злякалася, не втекла, не здалася і не забула.

Глава держави нагадав, що росіяни хотіли за кілька днів пройти парадом у центрі Києва, і показав, що сьогодні на Хрещатику можна побачити цей «парад» - спаленої, зруйнованої ворожої техніки.

«Нам неважливо, яка у вас армія, нам важливо, яка в нас земля. Ми будемо битися за неї до кінця», - запевнив Зеленський.

Читайте також: Зеленський звернувся до українців з нагоди Дня Незалежності

Перейшовши на російську мову, він наголосив, що для українців ближчий і зрозуміліший Борис Джонсон, який говорить англійською, аніж убивці, гвалтівники і мародери, які розмовляють російською.

«І ми не сідаємо за стіл переговорів через страх, із пістолетом біля скроні. Для нас найстрашніше залізо – не ракети, літаки, танки, а кайдани. Не окопи, а окови», - підкреслив Президент.

Зеленський наголосив, що українці піднімуть руки вгору лише один раз – коли святкуватимуть свою перемогу всією Україною.

Цьогоріч 24 серпня Україна відзначає 31-у річницю незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-