Незалежність можлива лише тоді, коли є люди, які готові за неї боротися - Залужний

Незалежність можлива лише тоді, коли є люди, які готові за неї боротися - Залужний

Відео
Укрінформ
Незалежність можлива лише тоді, коли є люди, які готові за неї боротися.

Як передає Укрінформ, про це ідеться у привітанні головнокомандувача ЗСУ з нагоди Дня Незалежності, розміщеному у його Телеграмі.

Залужний наголосив: “Як можна відчути Незалежність? Ті, хто за неї воюють, знають її смак. Це смак землі, що вʼїдається в шкіру. Смак крові і смерті, якою пронизане повітря. Солоний смак сліз".

"Незалежність - це відповідальність, що лежить на твоїх плечах. Ти ведеш у бій і знаєш, що з нього повернуться не всі. І живі, і полеглі залишаються з тобою назавжди. На совісті. І в памʼяті”, - зауважив головнокомандувач ЗСУ.

Читайте також: Наєв упевнений, що єдність українців забезпечить перемогу над російськими загарбниками

За його словами, “Незалежність має голос. Це голос предків. Вони гинули в боях, в ГУЛАГах, пухли від голоду і кістьми вимощували дороги імперій. Це крик матерів, які ховають своїх дітей. Голос тих, хто в мирних містах і селах просить про допомогу під уламками своїх зруйнованих осель. Голос наших дітей, які не обирали час і місце народження, але яким довелося жити в часи великої війни”.

“Незалежність можлива тільки тоді, коли є люди, готові за неї боротися”, - переконаний головнокомандувач ЗСУ.

Залужний подякував захисникам і захисницям України. “Маю за честь служити разом з вами. Вічна памʼять полеглим героям! Вічна слава живим! Слава Україні!”, - наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня 2022 року Україна святкує 31-у річницю проголошення Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-