Загарбники поширюють фейк про те, що ЗСУ планують підірвати міст у Слов'янську

Загарбники поширюють фейк про те, що ЗСУ планують підірвати міст у Слов'янську

Укрінформ
У міноборони росії поширюють дезінформацію про те, що українські військові планують підірвати міст у Слов'янську.

Про це у телеграм повідомляє Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України, передає Укрінформ.

"В МО рф заявили: «бойовики українських збройних формувань у Слов'янську Донецької області замінували автомобільний міст через річку Казенний Торець, який планують підірвати для звинувачення російських підрозділів у невибірних ударах по об’єктах транспортної інфраструктури" – йдеться у повідомленні.

Також там назвали маніпуляцією заяви секретаря радбезу рф патрушева про те, що відповідальність за обстріли ЗАЕС лежить на західних партнерах України.

"Секретар Радбезу росії м.патрушев заявив, що «обстріли атомних об’єктів в Україні є загрозою глобального масштабу, а вся відповідальність за ці дії лежить на західних покровителях київського режиму", - зазначили там.

Читайте також: У ЦПД пояснили, чому бойовики з Луганська відмовляються воювати за «донецьких»

Окрім того, у ЦПД спростували заяву російських ЗМІ про те, що захід ніби-то втомився від України.

"ЗМІ рф з посиланням на Bloomberg повідомили: «Захід починає втомлюватися від України… у Європі від війни починають відверто втомлюватися, оскільки там на перший план виходять власні економічні проблеми, і це говорить лише про те, що «війна до останнього українця» триватиме доти, доки її ціна не стане надто великою", - зазначили у ЦПД.

Як раніше повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України спростував основні фейки про отримання нового посвідчення водія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-