Чергова «візитівка Яроша»: «Азов» спростував свою причетність до підриву авто Дугіної

Чергова «візитівка Яроша»: «Азов» спростував свою причетність до підриву авто Дугіної

Укрінформ
Полк «Азов» відкидає свою причетність до підриву авто Дар'ї Дугіної - доньки головного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна. Ворог хоче цим виправдати підготовку до «трибуналу» в Маріуполі над полоненими азовцями.

Про це у Телеграміповідомила пресслужба полку «Азов», яка опублікувала офіційну заяву, передає Укрінформ.

«Жінка, ім'я та військове посвідчення якої опублікували фсб у своєму звіті щодо розслідування теракту проти доньки російського пропагандиста Дугіна, – не має жодного відношення до полку «Азов» та ніколи не належала до нашого підрозділу», - йдеться у повідомленні.

У заяві також зазначили, що так званий документ, яким спецслужби росії намагаються довести причетність «Азову» до підриву авто Дугіної, насправді є не більше ніж черговою «візитівкою Яроша». А сам теракт – це підготовка до «трибуналу» над азовцями, адже таким чином росія підігріває суспільну думку своїх громадян щодо «необхідності» такого судилища.

Читайте також: Україна не причетна до підриву авто доньки Дугіна - ОП

«Ми категорично засуджуємо це незаконне судилище над українськими військовими та закликаємо усіх, в чиїх силах це зупинити, зробити все можливе, щоб так званого «трибуналу» не відбулося», - наголосили бійці полку «Азов».

Як повідомлялося, під москвою 20 серпня підірвали авто, за кермом якого була Дар'я Дугіна - донька головного ідеолога «русского міра» Олександра Дугіна.

Радник очільника Офісу Президента України Михайло Подоляк в ефірі телемарафону висловився, що цей підрив авто з Дугіною свідчить про початок внутрішнього розвалу росії.

Читайте також: Група «Першого грудня» закликала світ не допустити судилища над «азовцями»

У тимчасово захопленому Маріуполі росіяни планують влаштувати показовий “суд” над українськими захисниками, які понад 80 днів тримали оборону міста. 16 травня за наказом вищого військового керівництва та під гарантії міжнародних гуманітарних організацій вони погодилися на евакуацію з комбінату «Азовсталь». Українські військові потрапили у в’язниці росії і «днр».

21 серпня у своєму зверненні Президент Володимир Зеленський заявив, що росія відріже себе від будь-яких переговорів, якщо здійснить судилище над полоненими захисниками Маріуполя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-