Військова підтримка України не скорочується, а навпаки збільшується — Єрмак

Військова підтримка України не скорочується, а навпаки збільшується — Єрмак

Укрінформ
Військова підтримка України міжнародними партнерами не скорочується, а навпаки збільшується.

Про це керівник Офісу Президента Андрій Єрмак заявив на брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Не вірте пліткам. Це (зниження темпів постачання озброєння – ред.) неправда. Ми продовжуємо одержувати військову підтримку від наших партнерів. Вона не скорочується, а навпаки збільшується. Це дуже чутлива тема, тому, на нашу думку, треба показувати це результатами і перемогами наших Збройних сил", – сказав Єрмак.

Читайте також: Західна зброя не опиниться у ворога, як це сталося з Іраком та Афганістаном – Єрмак

Він зазначив, що тема надання Україні додаткового озброєння обговорювалась на сьогоднішній зустрічі з радниками глав держав і урядів Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Румунії, Словаччини та Угорщини із зовнішньополітичних і безпекових питань. Від партнерів було одержано повну підтримку щодо подальшої співпраці в контексті забезпечення всім необхідним Збройних сил України, наголосив очільник ОП.

Радники глав держав і урядів зазначених країн також узяли участь у брифінгу, присвяченому започаткуванню нового формату взаємодії - "Київська ініціатива". Він об’єднує безпосередніх сусідів і близьких партнерів України та розглядається як майданчик для обговорення спільних безпекових викликів для регіону Центральної та Східної Європи в умовах російської агресії проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-