Тримаємо під вогневим контролем: у ЗСУ прокоментували удари по Антонівському мосту

Тримаємо під вогневим контролем: у ЗСУ прокоментували удари по Антонівському мосту

Укрінформ
Усі транспортні артерії ворога перебувають під вогневим контролем ЗСУ, які періодично нагадують загарбникам про свою присутність.

Таку відповідь на запитання щодо вибухів на Антонівському мосту дала начальник Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк на брифінгу у Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Ми продовжуємо тримати вогневий контроль над транспортними артеріями, зокрема на окупованій території, оскільки усвідомлюємо, що саме через них ворог намагатиметься підтягувати певні резерви, і Антонівський міст як один з транспортних напрямків також. Вони (загарбники - ред.) намагаються реанімувати його, але треба усвідомити, що така складна конструкція не може бути "залатана" просто відерцем бетону, а потребує суттєвого ремонтування і технологічних процесів. Саме тому ми тримаємо під контролем це і періодично нагадуємо про свою дистанційну присутність», - зазначила Гуменюк.

Читайте також: Жителям Херсонщини радять уникати блокпосту на дорозі через Каховську ГЕС

Вона також повідомила, що вчора були завдані чергові удари по Каховському мосту. "Звісно, це складна гідротехнічна споруда, тому робота нашої артилерії там досить філігранна, обережна, спрямована саме на руйнування планів ворога використати цей об’єкт. Ми коригуємо їхні у тому числі й так звані ремонтні роботи. Тобто, це удари і по ремонтній техніці, яку вони туди підтягують, і по плитах, якими намагаються латати ті дірки", - сказала речниця.

Як повідомлялося, депутат Херсонської облради Сергій Хлань раніше заявив, що Збройні сили України знову завдають ударів по Антонівському мосту. Інформація про вибухи у тому районі й що Антонівський міст у диму надходить також від містян.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-