ЗСУ вправно використовують «Байрактари» – гендиректор компанії

ЗСУ вправно використовують «Байрактари» – гендиректор компанії

Укрінформ
У турецькій компанії Baykar Makina високо оцінюють навички українських військових із застосування бойових безпілотників Bayraktar TB2.

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор компанії Baykar Makina Халюк Байрактар сказав в інтерв’ю ТСН.

“До війни ми тренували українських операторів, тож вони вправно використовують безпілотники. Я стежу за їх роботою з новин і бачу їх ефективність. Звичайно, залежно від відгуків із поля бою, відбувається вдосконалення. Ви постійно маєте поліпшувати їх. І через динаміку на полі бою і через середовище, де вони працюють, ця робота ніколи не припиняється. Відзначу, що ваші оператори роблять усе можливе і демонструють дуже хороші навички у використанні безпілотників”, - сказав Байрактар.

Читайте також: Гендиректор Baykar хоче створювати в Україні нові моделі «Байрактарів»

Гендиректор Baykar Makina зазначив, що після початку масштабних бойових дій в Україні підвищилась обізнаність про безпілотними компанії на європейському континенті.

“Ми, як виробники і як друзі України, дуже пишаємося, що Bayraktar TB2 став одним із ваших символів. Ми справді намагалися технічно підтримувати українців, допомагати вашим військовим витискати з цих систем якомога більше, щоб вони були ефективними в бою", — поділився Байрактар.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний директор компанії Baykar Makina Халюк Байрактар відвідав Україну у складі офіційної делегації на чолі з Президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом 18 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-