З Ердоганом в Україну вирушили п’ять міністрів, начальник розвідки і гендиректор Baykar Makina

З Ердоганом в Україну вирушили п’ять міністрів, начальник розвідки і гендиректор Baykar Makina

Укрінформ
До складу турецької делегації на чолі з президентом Реджепом Тайїпом Ердоганом, яка вирушила в Україну з робочим візитом, входять п’ять міністрів, керівник розвідки, генеральний директор компанії Baykar Халюк Байрактар.

Про це повідомляє директорат з комунікацій адміністрації президента Туреччини, передає Укрінформ.

Зокрема, турецького лідера супроводжують міністри: закордонних справ Мевлют Чавушоглу, енергетики та природних ресурсів Фатіх Дьонмез, національної оборони Хулусі Акар, сільського та лісового господарства Вахіт Кірішджі, торгівлі Мехмет Муш, а також голова Національної розвідувальної організації Хакан Фідан.

До складу делегації увійшли також керівник директорату з комунікацій Фахреттін Алтун, прессекретар президента Ібрагім Калін, керівник директорату оборонної промисловості Ісмаїл Демір, заступник голови Партії справедливості та розвитку і речник партії Омер Челік і генеральний директор Baykar Халюк Байрактар.

Читайте також: Генсек ООН прибув до Львова – має зустрітися із Зеленським та Ердоганом

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш 17 серпня прибув до Львова для участі 18 серпня у тристоронній зустрічі з президентами України і Туреччини Володимиром Зеленським та Реджепом Тайїпом Ердоганом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-