Невпізнаними залишаються вісім жертв ракетного удару по триповерхівці у Харкові

Невпізнаними залишаються вісім жертв ракетного удару по триповерхівці у Харкові

Укрінформ
У Харкові залишаються невпізнаними вісім із 18 жертв ракетного удару по житловій триповерхівці в Салтівському районі ввечері 17 серпня. 

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

«У ході пошукових робіт 20 серпня було знайдено ще три тіла, зокрема серед цих загиблих - учитель праці з найближчої школи, йому було 34 роки. Також під завалом виявлено тіло 39-річної жінки зі Львова. Одне тіло, знайдене вчора, неможливо опізнати - це лише дуже сильно ушкоджений тулуб. Загалом не впізнано вісім загиблих», - повідомив Чубенко.

За його словами, рятувальники продовжують розбір завалів.

Читайте також: Жоден ракетний удар з боку росії не залишиться без відповіді - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, 17 серпня близько 21:30 російська ракета «Іскандер» влучила у триповерховий житловий будинок на вул. Ахієзерів у Салтівському районі Харкова, внаслідок чого будівля була повністю зруйнована та сталася масштабна пожежа. За даними ОВА, зруйнована триповерхівка – колишній гуртожиток для людей із вадами слуху, нині це просто житлова будівля. Однак у ній мешкали люди з інвалідністю по слуху, зокрема, вони є серед врятованих. Станом на вечір 20 серпня, було відомо про вже 18 загиблих у цьому будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-