На півдні авіація ЗСУ завдала 11 ударів по ворожих позиціях

На півдні авіація ЗСУ завдала 11 ударів по ворожих позиціях

Укрінформ
За минулу добу українські військові знищили на Південному напрямку 17 російських загарбників, радіолокаційний комплекс «Зоопарк 1» та ще чотири одинці техніки.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Обстановка в операційній зоні південнобузького напрямку стабільно складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій по займаному рубежу оборони. Протягом дня намагався покращити тактичне положення шляхом проведення штурмових дій в напрямку Благодатне - Партизанське силами до двох десантно-штурмових відділень за підтримки танків, броньованої техніки та артилерії. Ввечері силами до взводу з Олександрівки намагався просунутись в бік Таврійського. Успіху не мав, відступив», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що ворог, обмежений в русі суходолом, застосував вже звичну тактику авіаційних ударів по позиціях вздовж лінії зіткнення. В українських захисників - без втрат.

Читайте також: ЗСУ знищили близько 44 700 загарбників

Важкою 152 мм артилерією загарбники продовжували обстрілювати Марганець, а «Градами» гатили по Мирівській громаді Нікопольщини. Є поранені цивільні особи, зруйновано будівлю закладу соціальної інфраструктури, пошкоджено п'ять приватних будинків.

Авіація ЗСУ завдала 11 ударів по ворожих позиціях в районах Олександрівки, Благодатного, Великопілля, Новопетрівки, Костромки, Білогірки, Брускінського.

Читайте також: ЗСУ на півдні знищили понад 70 росіян, три танки та склад боєприпасів

У результаті роботи ракетно-артилерійських підрозділів ворог утратив: 17 військових, радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби «Зоопарк 1», чотири одиниці автомобільної та броньованої техніки. Остаточні втрати ворога дорозвідуються.

«Угруповання ворожого флоту з 12 кораблів та катерів маневрує вздовж Кримського узбережжя, ховаючись від імовірного ураження. Але напоготові тримає два надводні ракетоносії, споряджені 16 ракетами та два ВДК», - додали в ОК «Південь».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-